O NAMA

 

Vrtić i jaslice “Slonče”su privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete, usmerena na obrazovanje i vaspitanje dece od jaslica do predškolskog uzrasta. Program rada sa decom sprovodi kvalifikovano osoblje zajedno sa stručnim saradnicima u cilju da potrebe svakog pojedinačnog deteta budu ispunjene. Vaspitno-obrazovni rad je organizovan u savremeno opremljenim prostorijama, koje raspolažu brojnim didaktičkim materijalima i kvalitetnom dečijom literaturom. Za potrebe dece uređen je prostor na otvorenom (dvorište) i prilagođen njihovim potrebama. Zato Vas pozivamo u vrtić “Slonče”, mesto gde deca srećno rastu, učeći kroz igru!

HIGIJENA

Osoblje vrtića „Slonče“ je posvećeno održavanju higijene. Vaši mališani će odrastati, družiti i igrati se u besprekorno čistim prostorijama.

PROGRAM

Programom verifikovanim od strane Ministarstva prosvete, mališani će dobijati najbolje obrazovanje za njihov uzrast, i razvijati svoje sposobnosti u našem vrtiću „Slonče”.

ISHRANA

Ishrana je jedan od najznačajnijih faktora za zdrav i kvalitetan život deteta. Zato mi poklanjamo veliku pažnju kvalitetu ishrane dece.

PROSTOR

Preko 400 m2 moderno uređenog prostora prilagođenog potrebama dece. Dečiji rekviziti ispunjavaju sve sigurnosne standarde i deca su permanentno pod nadzorom vaspitača.

Imate pitanje, pišite nam

12 + 1 =

Kontakt

 

 

 

Vrtić Slonče
Mirijevski Bulevar 41d
11000 Beograd (Palilula)

Telefon: 011 275-83-67
Mobilni: 064 000-44-66

Email: info@vrticslonce.rs