Заштита личних података

Обим заштите
Улога ове странице је да корисника упути о евентуалном коришћењу његових приватних података на веб страници www.vrticslonce.rs .
Заштиту личних података схватамо озбиљно ипак не можемо гарантовати да Ваши подаци могу бити потпуно заштићени од увида стране особе.

Приступни подаци
Провајдер на коме се налази наша страница страница, скупља и снима податке у виду Сервер-Логфиле-Протокола. Протокол обухвата следеће податке:

Посећене странице
Време посете
Количину послатих подата (МБ)
Податак са које странице сте дошли
Који Бровзер сте користили
Који погонски систем сте имали инсталисан на компјутеру са кога сте посетили нашу страницу
Вашу корисничку ИП адресу

Сви ови подаци служе за статистичку обраду и за побољшање њебстранице. Уколико постоји сумња на неки вид злоупотребе, протоколи са сервера се могу користити у истражне сврхе.

Руковање личним подацима
Ваше личне податке прослеђујемо даље само у складу са законским оквирима. Под личним подацима подразумевамо информације које Вас ближе одређују и које омогућују Ваше праћење. На пример Ваше име, Ваша Емејл адреса или Ваш телефон.

Руковање са контакт подацима
Уколико оставите Ваше контактне податке на нашем вебсајту (Емаијл, адреса итд.) они се чувају и не дају се трећим лицима без Ваше сагласности.

Права корисника: Информације, извештаји и брисање
Као корисник имате право на бесплатну информацију о томе који су Ваши лични подаци на нашем сајту снимљени. Такође имате право на захтев брисања свих података о Вама на нашем сајту уколико то није у супротности са нашим законским обавезама.