О НАМА

 

Вртић и јаслице “Слонче”су приватна предшколска установа верификована од стране Министарства просвете, усмерена на образовање и васпитање деце од јаслица до предшколског узраста. Програм рада са децом спроводи квалификовано особље заједно са стручним сарадницима у циљу да потребе сваког појединачног детета буду испуњене. Васпитно-образовни рад је организован у савремено опремљеним просторијама, које располажу бројним дидактичким материјалима и квалитетном дечијом литературом. За потребе деце уређен је простор на отвореном (двориште) и прилагођен њиховим потребама. Зато Вас позивамо у вртић “Слонче”, место где деца срећно расту, учећи кроз игру!

ХИГИЈЕНА

Особље вртића „Слонче“ је посвећено одржавању хигијене. Ваши малишани ће одрастати, дружити и играти се у беспрекорно чистим просторијама.

ПРОГРАМ

Програмом верификованим од стране Министарства просвете, малишани ће добијати најбоље образовање за њихов узраст, и развијати своје способности у нашем вртићу „Слонче”.

ИСХРАНА

Исхрана је један од најзначајнијих фактора за здрав и квалитетан живот детета. Зато ми поклањамо велику пажњу квалитету исхране деце.

ПРОСТОР

Преко 400 m2 модерно уређеног простора прилагођеног потребама деце. Дечији реквизити испуњавају све сигурносне стандарде и деца су перманентно под надзором васпитача.

Имате питање, пишите нам

14 + 1 =

Контакт

 

 

 

Вртић Слонче
Миријевски Булевар 41д
11000 Београд (Палилула)

Телефон: 011 275-83-67
Мобилни: 064 000-44-66

Email: info@vrticslonce.rs